Warehousing

Focus op uw primaire processen? Laat Stad Alkmaar uw voorraden beheren.

De handling en opslag van uw goederen is bij ons in goede handen. Met 10.000 m² gecompartimenteerde opslagcapaciteit is er vrijwel altijd ruimte voor uw producten. In ons warehouse beheren wij een grote diversiteit aan goederen. Of het nu om pallets, bulkvoorraden voor e-commerce of producten op stuksniveau gaat; Stad Alkmaar heeft er ervaring mee. 

Om het gehele proces zo soepel mogelijk te laten verlopen, zorgen wij voor een naadloze aansluiting tussen ons transport- en warehousemanagementsysteem en uw ERP-systeem. Zo heeft u altijd inzicht in uw voorraad en goederenstromen.

Vraag een offerte aan
Grip op uw processen

Snel inspelen op veranderingen in de markt en schommelingen in vraag en aanbod? Door uw logistieke processen uit te besteden, behoren ruimte en personeel niet langer tot uw zorgen.

Wij staan voor u klaar

Heeft uw vragen over uw zendingen, voorraden of onze diensten? Of wilt u van gedachten wisselen over een logistiek vraagstuk? Onze klantenservice staat u altijd snel en vakkundig te woord.

Een duurzame aanpak

Bij Stad Alkmaar staat de kwaliteit van onze diensten voorop. Ons team van specialisten zet zich dagelijks in om uw processen sneller, goedkoper en efficiënter in te richten.

Altijd grip op uw voorraad en goederenstromen?

Vraag een offerte aan

Voor onze klant Openhaardhout Gigant beheren wij de gehele voorraad.

Dagelijks ontvangen wij meerdere vrachten openhaardhout vanuit Oost-Europa. Deze pallets worden gelost, geteld, op vochtgehalte gecheckt, voorzien van de juiste labels en vervolgens in de voorraad opgenomen. Tegelijkertijd worden honderden pallets openhaardhout en verwante artikelen verkocht via de webshop van de klant.

Met slimme datakoppelingen komen deze orders rechtsreeks bij ons binnen. Na het samenstellen worden de orders ons transportnetwerk ingebracht en binnen 24 uur bij de klant afgeleverd. Zo houdt Openhaardhout Gigant de volledige focus op inkoop, marketing en sales. Wilt u ook tijd overhouden?

Vraag een offerte aan
Houd tijd over voor uw primaire processen.

Wilt u besparen op logistieke kosten en groeien zonder zorgen? Besteed uw logistieke processen uit aan Stad Alkmaar. Wij zorgen voor rust in uw hoofd én organisatie.

Wouter Account manager
Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak direct een afspraak.