Business-to-consumer

Voor particuliere leveringen gaan wij nét een stapje verder dan anderen.

Leveringen aan particulieren zijn misschien wel de meest complexe soort leveringen die je als transportbedrijf kunt doen. Waar de meeste bedrijven van 8:00 tot 17:00 uur geopend zijn, zijn mensen vaak niet thuis. Om een tweede bezorgpoging te voorkomen, gaan wij net een stapje verder dan andere bezorgdiensten.

Naast de standaard track&trace kunnen wij de ontvanger namelijk telefonisch op de hoogte stellen van de levering. Zo laten we de levering, samen met de ontvanger, zo soepel mogelijk verlopen. Dit scheelt onze opdrachtgevers niet alleen veel tijd en geld, maar levert vaak ook positieve reacties op vanuit de ontvangers. 

Vraag een offerte aan

Betrouwbaar

Zakendoen met Stad Alkmaar Logistics, betekent zakendoen met betrouwbare vakmensen die u niet alleen kwaliteit garanderen, maar ook hun steentje bijdragen aan het milieu en de maatschappij.

Duurzaam

Niet alleen bij de aanschaf van nieuwe vrachtwagens kiezen wij voor de allerzuinigste technieken. Ook in de logistieke processen vragen wij onze klanten mee te denken in het voorkomen van CO2-uitstoot.

Innovatief

Via ons Statusweb kunt u uw zendingen invoeren, verzendlabels printen, gegevens uploaden en uw zendingen traceren. Ook kunt u realtime afleveringsbewijzen inzien en downloaden.

Op zoek naar een transportbedrijf voor particuliere zendingen?

Vraag een offerte aan

Wat wilt u verzenden? Zolang het verpakt is, is niets ons te gek.

Bij business-to-consumer-transport ligt de focus op goederen die een standaard bezorgdienst niet kan leveren. Daarmee bedoelen we alles wat niet met de post mee kan, tot een maximaal gewicht van 1200 kilogram. 

Denk daarbij bijvoorbeeld aan pallets openhaardhout, potgrond, grote hoeveelheden planten of zelfs fitnessapparaten. Zolang uw goederen goed verpakt zijn, is niets ons te gek. Twijfelt u of wij uw goederen kunnen vervoeren? Onze klantenservice beantwoordt dagelijks uw vragen. 

Vraag een offerte aan
Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak direct een afspraak.