Internationale distributie

Voor elk transportvraagstuk bieden wij een passende oplossing.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor transport en distributie door heel Europa? Stad Alkmaar helpt u verder. Door onze samenwerking met internationale distributienetwerken en exclusieve transportpartners, bieden wij een scala aan mogelijkheden voor zendingen naar alle Europese bestemmingen. Of u nu één pallet naar het buitenland wilt versturen of een volledige wagenlading heeft. 

Dagelijks transport binnen Europa
Elke werkdag vervoeren we goederen naar de volgende Europese landen: België, Denemarken, Duitsland, Ierland, Frankrijk, Griekenland, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Tsjechië, Slowakije, Zweden, Zwitserland, Polen, Estland, Letland en Litouwen.

Vraag een offerte aan

Betrouwbaar

Zakendoen met Stad Alkmaar Logistics, betekent zakendoen met betrouwbare vakmensen die u niet alleen kwaliteit garanderen, maar ook hun steentje bijdragen aan het milieu en de maatschappij.

Duurzaam

Niet alleen bij de aanschaf van nieuwe vrachtwagens kiezen wij voor de allerzuinigste technieken. Ook in de logistieke processen vragen wij onze klanten mee te denken in het voorkomen van CO2-uitstoot.

Innovatief

Via ons Statusweb kunt u uw zendingen invoeren, verzendlabels printen, gegevens uploaden en uw zendingen traceren. Ook kunt u realtime afleveringsbewijzen inzien en downloaden.

Met een goed gevoel uw distributie uitbesteden?

Vraag een offerte aan

Op het gebied van internationale distributie is geen uitdaging te groot.

Hoe groot of ongewoon uw vraag ook is; Stad Alkmaar zorgt voor het beste logistieke antwoord. Onze specialisten zijn op de hoogte van lokale wet- en regelgeving én uitgerust met het juiste materieel. Zo zorgen wij ervoor dat uw zending altijd op professionele wijze wordt afgeleverd. 

Op dit moment bieden wij geen vee-, koel- of bulktransport bieden. Voor andere transportvraagstukken zijn wij in staat de beste oplossing te bieden tegen een scherp tarief. Meer weten over de mogelijkheden? Wij adviseren u graag. 

Vraag een offerte aan
Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak direct een afspraak.