Business-to-business

Stad Alkmaar is een professionele vervoerder voor de zakelijke markt.

Wij bieden opdrachtgevers verschillende oplossingen als het gaat om vervoer, opslag en distributie van goederen. Denk daarbij aan rechtstreeks (dedicated) vervoer en groupage vervoer. Bovendien heeft Stad Alkmaar, als deelnemer aan Distri-XL, een landelijke samenwerking met gespecialiseerde distributiebedrijven. Zo kunt u rekenen op een snelle doorlooptijd tegen een scherp tarief. 

Altijd een snelle levering door heel Europa
Stukgoed- en palletzendingen leveren wij binnen 24 uur in Nederland, België, Luxemburg en een groot deel van Duitsland. Voor andere Europese landen geldt een doorlooptijd van 48 uur. Ook Full Truck Loads (FTL), groupage vrachten (LTL) of lengte-, volume- en zware transporten zijn voor ons geen enkel probleem. Natuurlijk maken we heldere afspraken, zodat u weet waar u aan toe bent. 

Vraag een offerte aan

Betrouwbaar

Zakendoen met Stad Alkmaar Logistics, betekent zakendoen met betrouwbare vakmensen die u niet alleen kwaliteit garanderen, maar ook hun steentje bijdragen aan het milieu en de maatschappij.

Duurzaam

Niet alleen bij de aanschaf van nieuwe vrachtwagens kiezen wij voor de allerzuinigste technieken. Ook in de logistieke processen vragen wij onze klanten mee te denken in het voorkomen van CO2-uitstoot.

Innovatief

Via ons Statusweb kunt u uw zendingen invoeren, verzendlabels printen, gegevens uploaden en uw zendingen traceren. Ook kunt u realtime afleveringsbewijzen inzien en downloaden.

Een snelle levering tegen een scherp tarief?

Vraag een offerte aan

Ons wagenpark is net zo divers als de goederen die we vervoeren.

Daarmee hebben we een oplossing voor de meest uiteenlopende vragen, of het nu om rechtstreeks vervoer, landelijk transport of internationale distributie van uw zendingen gaat. We staan voor vervoer op maat - en vooral op tijd. U vertrouwt ons immers niet alleen uw lading, maar ook uw verplichtingen aan klanten toe.

Realtime inzicht in aflevertijden en handtekeningen
Bij Stad Alkmaar krijgt u een persoonlijke inlogcode waarmee u direct orders inboekt en de locatie van uw zendingen volgt. Daarnaast is het mogelijk om ‘live’ inzicht te krijgen in aflevertijden en handtekeningen. Zo houdt u de controle. Heeft u toch nog een vraag? Onze klantenservice staat dagelijks voor u klaar. 

Vraag een offerte aan
Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak direct een afspraak.