Nationale distributie

Wij verzorgen met plezier het transport en de distributie van uw pallets.

Op zoek naar een vakkundige partij voor het transport en de distributie van uw pallets? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons geldt: vandaag verzonden is binnen 24 uur geleverd in Nederland. Wilt u één pallet versturen of gaat het om complete wagenladingen? Stad Alkmaar heeft altijd een passende oplossing.

Bovendien kunnen wij overweg met alle palletsoorten. Of het nu om europallets, blokpallets, minipallets, halve pallets, kwartpallets of cheppallets gaat. Ook kunnen wij de volledige distributie van stukgoed en pakketten voor uw bedrijf verzorgen. Ook hier geldt: levering binnen 24 uur. 

Vraag een offerte aan

Betrouwbaar

Zakendoen met Stad Alkmaar Logistics, betekent zakendoen met betrouwbare vakmensen die u niet alleen kwaliteit garanderen, maar ook hun steentje bijdragen aan het milieu en de maatschappij.

Duurzaam

Niet alleen bij de aanschaf van nieuwe vrachtwagens kiezen wij voor de allerzuinigste technieken. Ook in de logistieke processen vragen wij onze klanten mee te denken in het voorkomen van CO2-uitstoot.

Innovatief

Via ons Statusweb kunt u uw zendingen invoeren, verzendlabels printen, gegevens uploaden en uw zendingen traceren. Ook kunt u realtime afleveringsbewijzen inzien en downloaden.

Ook in drukke binnensteden weten onze chauffeurs elke straat te vinden.

De logistiek voor onze binnensteden wordt steeds complexer. Wanneer u een transport organiseert naar bijvoorbeeld het centrum van Amsterdam, komt daar heel wat bij kijken. Kleine straatjes, eenrichtingsverkeer, busbanen en trams vormen een ware uitdaging. Vraagt uw klant om een levering in de binnenstad? Dan helpen wij u graag verder. 

Onze planners kennen elke straat en zijn op de hoogte van de lokale wet- en regelgeving. Daarnaast zijn onze chauffeurs uitgerust met een pompwagen en laadklep, zodat wij uw zendingen altijd op de juiste manier afleveren. 

 

Op korte termijn een (retour)zending laten ophalen? Wij regelen het voor u.

Soms heeft u zelf niets te versturen, maar wilt u een zending laten ophalen. Denk aan een zending die af-fabriek of ex-works wordt aangeboden, maar waarbij u zelf het transport dient te regelen. Deze afhaaltransporten kunnen wij voor u verzorgen.

Heeft u per ongeluk het verkeerde geleverd of heeft de klant de zending toch niet nodig? Dan wilt u deze natuurlijk zo snel mogelijk laten ophalen. Geen probleem! Via een afhaalopdracht verzorgt Stad Alkmaar het retourtransport naar uw loods.

 

Met een goed gevoel uw distributie uitbesteden?

Vraag een offerte aan

Voor elk transport bieden wij een oplossing op maat.

Bij Stad Alkmaar denken wij met u mee. Zijn de ontvangers alleen ’s ochtends geopend? Dan bieden wij met een tijdlevering de goederen in de ochtend aan. Moet er een kwartier voor de aflevering even gebeld worden met de ontvanger? Wij zorgen ervoor dat de afleverende chauffeur contact opneemt. 

Voor het transport van gevaarlijke stoffen geldt specifieke wet- en regelgeving.
Wij hebben dan ook speciaal opgeleide chauffeurs én de uitrusting om ook deze transporten uit handen te nemen. Stad Alkmaar biedt op dit moment geen geconditioneerd transport of opslag voor gevaarlijke stoffen. 

Vraag een offerte aan
Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak direct een afspraak.