Wij gaan verhuizen

Datum: 23 februari 2024

Geachte klanten, collega’s  en zakenpartners,

Met trots delen wij mee dat ons familiebedrijf Stad Alkmaar Logistics na vele jaren van groei en ontwikkeling een nieuwe mijlpaal heeft bereikt. Vanaf de start van ons bedrijf op het Luttik Oudorp in het jaar 1878 hebben we op verschillende locaties gewerkt. De laatste 55 jaar werkten we op onze locatie aan de Herculesstraat 2 te Alkmaar, maar we zijn nu écht uit ons jasje gegroeid. Hierbij willen we u informeren over onze aanstaande verhuizing naar onze nieuwe bedrijfspand.

Ons nieuwe adres is vanaf 6 mei 2024:

Stad Alkmaar Logistics, Fluorietweg 38, 1812 RR  Alkmaar.

Ons telefoonnummer, de mailadressen en contactpersonen blijven allemaal hetzelfde.

Onze nieuwe bedrijfslocatie beslaat maar liefst 30.000 vierkante meter en bevindt zich op industrieterrein De Boekelermeer in Alkmaar. Deze nieuwe locatie stelt ons in staat om onze dienstverlening verder te optimaliseren en u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn. We zullen u nader informeren over een datum van de officiële opening.


Heeft u goederen in ons warehouse opgeslagen en/of worden deze goederen door externe partijen bij ons aangeleverd, adviseren wij uw leveranciers en uw verzekeringmaatschappij tijdig op de hoogte te stellen van onze verhuizing. Onze nieuwe magazijnen zijn hypermodern en deels geautomatiseerd. Vraag ons naar onze uitgebreide warehouse mogelijkheden.


Wij danken u voor uw vertrouwen in ons familiebedrijf en we kijken ernaar uit om onze dienstverlening nog generaties lang voort te zetten vanaf onze nieuwe bedrijfslocatie. In het jaar 2028 vieren we 150 jaar Stad Alkmaar Logistics. Wij zijn er helemaal klaar voor!

Volgend artikel lezen