Stad Alkmaar wint prijs: ''de waaghals'', beste onderneming van regio Alkmaar.

Datum: 11 september 2023

Wij zijn ontzettend trots en dankbaar om de prijs "De Waaghals" voor de beste onderneming van het jaar in de regio Alkmaar te hebben gewonnen. Dit is een enorme erkenning voor al het harde werk en de toewijding die wij als team hebben getoond.

Als onderneming hebben we altijd gestreefd naar innovatie, moed en het nemen van uitdagende stappen. Deze prijs symboliseert de inzet die we hebben getoond om grenzen te verleggen en succes te behalen, zelfs in de meest onzekere tijden.

We willen graag onze oprechte dank uitspreken aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van ons bedrijf. Dit omvat niet alleen ons team, maar ook onze gewaardeerde klanten, partners en leveranciers. Dankzij jullie vertrouwen en support hebben we onze visie kunnen verwezenlijken en kunnen groeien als organisatie.

Onze dank gaat ook uit naar de organisatoren van "De Waaghals" en de juryleden die ons hebben geselecteerd als winnaar. We zijn vereerd dat ons werk is erkend en gewaardeerd binnen de lokale gemeenschap.

We zullen deze prijs koesteren en het zal ons inspireren om te blijven innoveren en vooruit te streven naar nieuwe hoogten. We staan klaar om onze successen voort te zetten en opnieuw uitdagingen aan te gaan, wetende dat we een dergelijke steun achter ons hebben staan.

Nogmaals, onze oprechte dank aan iedereen die betrokken is geweest bij ons succesverhaal. We zijn dankbaar voor jullie steun en kijken ernaar uit om samen met jullie ons bedrijf verder te laten groeien en bloeien.

https://www.rodi.nl/alkmaar/zakelijk/356874/stad-alkmaar-logistics-wint-de-waaghals-op-gala-avond-onderne

(Foto: Norbert Reijngoud)

Volgend artikel lezen