Stagiair vrachtwagenchauffeur BBL

Stagiair vrachtwagenchauffeur BBL

Stad Alkmaar Logistics heeft zeer ambitieuze plannen voor de toekomst en is daardoor opzoek naar de generatie van de toekomst. Jongens en meisjes die affiniteit hebben met logistiek en zich graag willen ontwikkelen in dit vakgebied.

Heb jij altijd al gedroomd van een baan in de logistiek? Ben je op zoek naar een stageplaats waarbij jij je kunt ontwikkelen naar een logistiek alleskunner met als doel het behalen van je C-Rijbewijs?

Ben jij gestart of van plan te starten met een opleiding tot vrachtwagenchauffeur in bijvoorbeeld een BBL-traject? 

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! 

Bij Stad Alkmaar Logistics kun je het praktijkgedeelte van de opleiding voltooien. Wij zijn een erkend leerbedrijf voor diverse richtingen op verschillende opleidingsniveau’s.  

Het werk
In het eerste jaar doe je vooral veel ervaring op in het warehouse. Met behulp van moderne hulpwerktuigen draag jij zorg voor bijna alle logistieke handelingen binnen het warehouse. Je verricht werkzaamheden, zoals het laden en lossen van onze vrachtauto’s, het verwerken van orders van onze warehouse-klanten en het zorgdragen voor de veiligheid door het magazijn schoon en opgeruimd te houden. In het tweede jaar wordt je steeds zelfstandiger en krijg je meer verantwoordelijkheid en zul je als het rijbewijs behaald is meerijden met een ervaren chauffeur om daarna uiteindelijk zelfstandig te gaan rijden.

De sfeer
Als stagiair kom je terecht in een jong en dynamische team. Bij Stad Alkmaar Logistics werk je veel samen met andere collega’s. De sfeer is goed en we hebben een jong en enthousiast team. Ondanks dat er hard gewerkt wordt, is er altijd wel ruimte voor een praatje of een lolletje.

De begeleiding
Bij Stad Alkmaar Logistics krijg je goede begeleiding. De andere warehousemedewerkers helpen je graag en de warehousemanager is altijd bereid om naar je te luisteren.  

Heb je interesse? Stuur dan een e-mail naar onze afdeling Personeelszaken met behulp van de onderstaande button. 


Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Paul Drommel.
Hij is te bereiken van maandag tot  en met vrijdag op het telefoonnummer 072-5403034 (optie 4). 

 

 

Solliciteer nu!