Stagiair Logistiek BBL

Stagiair Logistiek BBL

Stad Alkmaar Logistics heeft zeer ambitieuze plannen voor de toekomst en is daardoor opzoek naar de generatie van de toekomst. Jongens en meisjes die affiniteit hebben met logistiek en zich graag willen ontwikkelen in dit vakgebied.

Heb jij altijd al gedroomd van een baan in de logistiek? Ben je op zoek naar een stage plaats waarbij jij je kunt ontwikkelen tot een logistiek alleskunner?

Ben jij gestart of van plan te starten met een opleiding tot Logistiek teamleider of manager logistiek in bijvoorbeeld een BBL-traject? 

Bij Stad Alkmaar Logistics ben je aan het juiste adres om het praktijkgedeelte van je opleiding te voltooien. Wij zijn een erkend leerbedrijf voor diverse richtingen op verschillende opleidingsniveau’s.  

Het werk
In het eerste jaar doe je vooral veel ervaring op in het warehouse. Met behulp van moderne hulpwerktuigen draag jij zorg voor bijna alle logistiek handelingen binnen het warehouse. Je verricht werkzaamheden als het laden en lossen van onze vrachtauto’s, het verwerken van orders van onze warehouse-klanten en het zorgdragen voor de veiligheid door het magazijn schoon en opgeruimd te houden. In het tweede jaar wordt je steeds zelfstandiger en zul je steeds meer verantwoordelijkheden krijgen in het warehouse. Jouw ultieme doel is om in de toekomst leiding te gaan geven binnen het nieuwe warehouse van Stad Alkmaar Logistics.

De sfeer
Als stagiair kom je terecht in een jong en dynamische team. Bij Stad Alkmaar Logistics werk je veel samen met andere collega’s. De sfeer is goed en we hebben een jong enthousiast team. Ondanks dat er hard gewerkt wordt, is er altijd wel ruimte voor een praatje of een lolletje.

De begeleiding
Bij Stad Alkmaar Logistics krijg je goede begeleiding. De andere warehousemedewerkers helpen je graag en de warehousemanager is altijd bereid om naar je te luisteren.  

Heb je interesse? Stuur dan een e-mail naar onze afdeling Personeelszaken met behulp van de onderstaande button. 


Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Paul Drommel.
Hij is te bereiken van maandag tot  en met vrijdag op het telefoonnummer 072-5403034 (optie 4). 

 

 

Solliciteer nu!