Nationaal transport en distributie

Professioneel nationaal transport en distributie. Logistiekcentrum Stad Alkmaar BV is een professionele vervoerder voor de zakelijke markt. We bieden onze opdrachtgevers verschillende logistieke oplossingen als het gaat om vervoer, opslag en distributie van goederen binnen Nederland.
Logistiekcentrum Stad Alkmaar BV is een professionele vervoerder voor de zakelijke markt. We bieden onze opdrachtgevers verschillende logistieke oplossingen als het gaat om vervoer, opslag en distributie van goederen. Naast rechtstreeks (dedicated) vervoer en groupage vervoer, bieden we een fijnmazigdistributienetwerk in Nederland als deelnemer in Distri-XL, een landelijke samenwerking van gespecialiseerde distributiebedrijven.

SNELLE DOORLOOPTIJDEN, SCHERPE TARIEVEN
Dankzij deze samenwerking leveren we stukgoed- en palletzendingen binnen 24 uur in Nederland, België, Luxemburg en een groot deel van Duitsland. Voor de andere Europese landen geldt een doorlooptijd van 48 uur. Ook Full Truck Loads (FTL) en groupage vrachten (LTL) of lengte-, volume- en zware transporten zijn voor ons geen enkel probleem. We hebben heldere afspraken over service en performance. U kunt vertrouwen op snelle doorlooptijden en scherpe tarieven.

MULTIFUNCTIONEEL WAGENPARK
Ons wagenpark is net zo divers als de goederen die we vervoeren. Daarmee hebben we een oplossing voor de meest uiteenlopende vragen, of het nu gaat om rechtstreeks vervoer, binnenstaddistributie, landelijke of Europese distributie van uw zendingen. We staan voor vervoer op maat en vooral op tijd. U vertrouwt ons immers niet alleen uw lading, maar ook uw verplichtingen aan uw klanten toe.

ZENDINGEN VOLGEN
Door zendingen optimaal met elkaar te combineren, weten we het aantal leeg gereden kilometers tot een absoluut minimum te beperken, zodat het milieu niet onnodig wordt belast en u geen onnodige uitgaven doet aan lege ritten. De status van alle zendingen kan worden gevolgd via track & trace. U krijgt een persoonlijke inlogcode waarmee u direct zelf orders kunt inboeken in ons systeem en precies kunt zien waar uw zendingen zich bevinden.

Begin met typen en toets "Enter" om te zoeken

Internationaal transport en distributie Internationaal transport en distributie Stad AlkmaarGoederenopslag Stad Alkmaar