Algemene Voorwaarden

Op deze pagina verwijzen wij naar de diverse geldende algemene voorwaarden binnen ons pakket van dienstverlening.

Nationaal vervoer / Algemene Vervoerscondities (AVC)
De Algemene Vervoerscondities 2002 (AVC 2002) zijn algemene voorwaarden voor wegvervoerovereenkomsten voor goederenvervoer over de weg. Deze voorwaarden worden bij vrijwel alle wegvervoerovereenkomsten van Nederlandse vervoerders toegepast. Download ze via Stichting vervoeradres.

Internationaal vervoer / CMR-Verdrag
Het verdrag betreffende de overeenkomst tot internationaal vervoer van goederen over de weg kunt u ook downloaden via de website van Stichting vervoeradres. In 2008 is er een aanvullend E-protocoltoegevoegd aan het CMR-Verdrag.

Algemene Voorwaarden Distributievervoer
De Algemene Voorwaarde Distributievervoer kunt u tevens downloaden via Stichting vervoeradres.

Opslag van goederen
De voorwaarden voor de opslag van goederen, Physical Distribution Voorwaarden,  kunt u downloaden via Transport en Logistiek Nederland.

Douane documenten / Export papieren
Voor het opmaken van douane documenten en/of export papieren gelden de meest recente Nederlandse Expeditievoorwaarden van FENEX.

Algemene Voorwaarden Koeriersdiensten
De Stichting vervoeradres geeft behalve de AVC 2002 ook algemene voorwaarden uit voor gespecialiseerd transport en logistieke dienstverlening. Deze voorwaarden zijn een aanvulling op de AVC 2002. Via Stichting vervoeradres kunt u de deelmarktvoorwaarden voor koeriersdiensten downloaden.

 

test wout

Begin met typen en toets "Enter" om te zoeken