Bel ons:+31 (0)72-5403034

Services

Internationaal transport en Distributie

Door onze samenwerking met verschillende internationale distributienetwerken, bieden wij een scala van mogelijkheden voor uw zendingen naar alle Europese bestemmingen.

Dagelijks transport

Iedere werkdag transporteren we goederen naar de volgende Europese landen: België, Denemarken, Duitsland, Ierland, Frankrijk, Griekenland, Groot Brittannië, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Tsjechië, Slowakije, Zweden, Zwitserland, Polen, Estland, Letland en Litouwen. We verzorgen voor u het transport door heel Europa.

Logistiek antwoord

Hoe groot of ongewoon uw vraag ook is, we zorgen voor het beste logistieke antwoord. De enige uitzondering is dat we geen vee-, koel- of bulktransport bieden. Door onze expertise zijn we in staat voor u de beste oplossing te bepalen tegen een scherp tarief!

Advies

Graag adviseren wij u bij de keuze van de beste oplossing tegen de scherpste prijs.

Onze kernwaarden

Zaken doen met Logistiekcentrum Stad Alkmaar, betekent zaken doen met betrouwbare vakmensen die u niet alleen kwaliteit garanderen, maar die ook hun steentje bijdragen aan het milieu en de maatschappij. Sámen gaan we voor een duurzame en rendabele toekomst.

Stad Alkmaar gelooft in anders denken en anders doen! Niet alleen bij de aanschaf van nieuwe vrachtwagens wordt er bewust gekozen voor de allerzuinigste technieken, ook in de logistieke processen vragen wij onze klanten mee te denken in het voorkomen van CO2-uitstoot. Voor onze inspanningen zijn wij onderscheiden met een tweede Lean and Green star.

Via ons Statusweb kunt u uw distributie zendingen invoeren, verzend-labels printen, gegevens aan ons uploaden en uw zendingen tracken en tracen. Tevens kunt u via ons Statusweb realtime afleveringsbewijzen inzien en downloaden. Zo blijft u altijd in controle!