Bel ons:+31 (0)72-5403034

Services

Logistiek Maatwerk

Heeft uw bedrijf een niet-alledaagse logistieke opdracht? Stad Alkmaar is dan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring met vervoer bieden wij logistieke maatwerkoplossingen voor elk bijzonder transport, lengtetransport, volumetransport of zwaar transport in Nederland en Europa.

We zorgen voor het beste logistieke antwoord op uw vraag. Hoe groot of ongewoon die ook is. De enige uitzondering is dat we geen vee-, koel- of bulktransport bieden.

Neem contact op met Stad Alkmaar via het contactformulier op deze site of 072 – 54 03 034 voor een oplossing op maat.

Onze kernwaarden

Zaken doen met Logistiekcentrum Stad Alkmaar, betekent zaken doen met betrouwbare vakmensen die u niet alleen kwaliteit garanderen, maar die ook hun steentje bijdragen aan het milieu en de maatschappij. Sámen gaan we voor een duurzame en rendabele toekomst.

Stad Alkmaar gelooft in anders denken en anders doen! Niet alleen bij de aanschaf van nieuwe vrachtwagens wordt er bewust gekozen voor de allerzuinigste technieken, ook in de logistieke processen vragen wij onze klanten mee te denken in het voorkomen van CO2-uitstoot. Voor onze inspanningen zijn wij onderscheiden met een tweede Lean and Green star.

Via ons Statusweb kunt u uw distributie zendingen invoeren, verzend-labels printen, gegevens aan ons uploaden en uw zendingen tracken en tracen. Tevens kunt u via ons Statusweb realtime afleveringsbewijzen inzien en downloaden. Zo blijft u altijd in controle!