Bel ons:+31 (0)72-5403034

Services

Flexibele opslagmogelijkheden

Naast vervoer en distributie verzorgen wij de handling en opslag van uw goederen. Wij beschikken over ruim 6.000 vierkante meter binnenopslag en 1.500 vierkante meter buitenopslag. U belt of e-mailt uw opdracht en pakbon aan ons door en we brengen de pallets of goederen uit uw naam naar elk gewenst adres in heel Nederland en Europa>.

Contact
Neem contact op met Stad Alkmaar via het contactformulier of 072 – 54 03 034 voor een offerte.

Onze kernwaarden

Zaken doen met Logistiekcentrum Stad Alkmaar, betekent zaken doen met betrouwbare vakmensen die u niet alleen kwaliteit garanderen, maar die ook hun steentje bijdragen aan het milieu en de maatschappij. Sámen gaan we voor een duurzame en rendabele toekomst.

Stad Alkmaar gelooft in anders denken en anders doen! Niet alleen bij de aanschaf van nieuwe vrachtwagens wordt er bewust gekozen voor de allerzuinigste technieken, ook in de logistieke processen vragen wij onze klanten mee te denken in het voorkomen van CO2-uitstoot. Voor onze inspanningen zijn wij onderscheiden met een tweede Lean and Green star.

Via ons Statusweb kunt u uw distributie zendingen invoeren, verzend-labels printen, gegevens aan ons uploaden en uw zendingen tracken en tracen. Tevens kunt u via ons Statusweb realtime afleveringsbewijzen inzien en downloaden. Zo blijft u altijd in controle!